Uutiset

Toimenpiteet asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden varmistamiseksi

Teemme vastuullisena yrityksenä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa pyrimme varmistamaan, että henkilöstömme pysyy terveenä ja työkykyisenä, ja että elokuvateatterissamme on turvallista asioida epidemiankin aikana. Valtioneuvosto on tehnyt 3.5.2020 päätöksen sallia enintään 50 henkilön kokoontumiset 1.6.2020 alkaen. Päätökseen sisältyy myös mahdollisuus uudelleenkäynnistää elokuvateatterin toiminta […]

Oikein hyvää kesää!

Olemme lomalla 1.-30.7.2015. Näemme taas 31.7. 2015 Mission: Impossible – Roguen Nation ( pääosassa Tom Cruis) ja Kätyrit – lasten elokuvan parissa! Oikein hyvää kesää!!!

Yhteydenottolomake käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Lomakkeeseen pääsee suoraan etusivulta ja sen kautta pystytte lähettämään meille palautetta ja ohjelmistotoiveita. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tätä kautta saamiimme yhteydenottoihin viikon kuluessa.

Risto Räppääjä on hyvässä suosiossa

  Elokuva Risto Räppääjä ja Sevillan saituri sai hyvän vastaanoton Suonenjoella. Ensimmäisenä näytösviikonloppuna lasten suosikkielokuva keräsi ennätysmäärän katsojia. Tule Sinäkin seikkailemaan Riston kanssa!

Kino Rio aloitti toimintansa uudelleen

Kino Rion toiminta pysähtyi kesäkuussa 2014 yrittäjän yllättävän poismenon johdosta. Kesän ja syksyn aikana Suonenjoella selvitettiin mahdollisuuksia käynnistää elokuvatoiminta uudelleen vapaaehtoisvoimin tai yrittäjävetoisena. Marraskuussa Juha Nenonen ja Pekka Luosujärvi perustivat Kino Rion toimintaa jatkamaan Suonenjoen Elokuvateatteri Oy:n, joka toimii voittoa tavoittelemattomana osakeyhtiönä. Elokuvateatteri Kino Rion toiminta käynnistettiin uudelleen 28.11.2014 alkaen.